Onze service's

 

Levering van gereedschapsstaal & roestvaststaal. Metallum biedt werkstofnummers in gelegeerde-, ongelegeerde-, ruwe-, of in geslepen uitvoering.

Op uw verzoek zagen wij het materiaal voor u, in de door u op te geven aantallen en afmetingen.

Metallum wilt altijd het beste voor haar klanten. Mocht er een offerte gestuurd zijn, wat later goedkoper aangeboden kan worden, dan zullen wij dit zeker doen. 

Kleine aanvragen zijn van harte welkom. Het maakt ons niet uit of u een klein stukje materiaal of duizenden kilo's aan materiaal wilt. 

Metallum wilt betrokken zijn bij projecten, zodat wij samen tot een juiste conclusie kunnen komen om zo tot het juiste materiaal te beschikken.

Transport

Voor elke probleem is een oplossing, Voorkeur aan tijd of dag qua levering?

Geen probleem. Wij plannen hoe u wilt zodat u gerust door kunt gaan met uw werkzaamheden.

Meedenken

Met u meedenken is een pré bij Metallum. Wij delen onze kennis met die van u. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Ingepakt en/of gecodeerd zoals u het wilt, daar draait het om bij Metallum Metaal. Voor korte stukken of lange stukken, wij zullen het op maat zagen met onze machine's zodat u precies ontvangt wat u graag wilt hebben.

Vervadigen

Wij bieden u de mogelijkheid dat wij uw product op maat zagen per 1, 10, 100 of 1000 stuks. Wij geven een levertijd voor het zagen af zodat u weet waar u aan toe bent. U ontvangt elk stuk precies hetzelfde met onze CNC-Zaagmachine.

Afhaalmogelijkheid

Het is mogelijk om alle benodigde materiaal af te halen. Zelfs bieden wij u de mogelijkheid om het materiaal binnen 60 minuten na bestelling voor u klaar te hebben liggen, zodat u meteen door kunt.

U bent van harte welkom.

Markhek 3 - 4824 av - Breda * bedrijfsnr: 4703 * t-06-55828041 *  mail : info@metallum.nl * www.metallum.nl

                                        Iban : nl35 rabo 0322 1716 36 * kvknr: 69490279

                                                                   Btwnr.: nl857892368 b01